Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

uddannelsesbevis-header

Medaljer

VIGTIGT - Det er datoen for elevens uddannelsesstart, som er skæringsdatoen for, hvilket medaljekoncept der gælder.

Uddannelsesstart EFTER 1. august 2018

Elever kan tildeles en guldmedalje, hvis eleven ved den afsluttende prøve opnår 12 i både den skriftlige opgave med mundtilig eksamination og den praktiske prøve med mundtlig eksamination, OG hvor censor og eksaminator samtidigt, med udgangspunkt i præstationskriterierne beskrevet af FUE, vurderer, at eleven har ydet en exceptionel indsats ud over det forventelige. Præstationskriterierne er oplistet i uddannelsesordningen.

Præstationskriterieskema til udfyldelse ved svendeprøven.

Uddannelsesstart EFTER 1. juli 2017

Elever kan tildeles en guldmedalje, hvis eleven ved den afsluttende prøve opnår 12 i både den skriftlige opgave med mundtilig eksamination og den praktiske prøve med mundtlig eksamination.

Uddannelsesstart FØR 1. juli 2017

Elever, der opnår 12 i både den skriftlige opgaver og den praktiske prøve, modtager præmiering i form af en guldmedalje. Elever, der opnår 12 i den skriftlige opgave og 10 i den praktiske prøve, eller opnår 10 i den skriftlige opgave og 12 i den praktiske prøve, modtager præmiering i form af en sølvmedalje.

Medaljebestilling og uddeling

Udgiften til medaljer afholdes af det faglige udvalg.

Skolen orienterer det faglige udvalg om resultatet af de gennemførte prøver for ernæringsassistenter.

Skolen bestiller medaljerne i sekretariatet for det faglige udvalg pr. mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i god tid, inden de skal bruges.

Skolen får medaljerne indgraveret med medaljemodtagerens navn, samt årstal for afslutning af uddannelsen.

Hvornår uddeler SKOLEN medaljer

For elever, som har startet uddannelsen FØR 1. juli 2017 / 1. august 2018 uddeler skolen, som hidtil, selv medaljer til elever, som har været til svendeprøve til og med den 31. juli 2019

Hvornår uddeler FUE medaljer

Fra september 2020 afholder FUE årligt et arrangement for uddeling af guldmedaljer til eleverne. Det betyder, at elever, som tildeles en guldmedalje efter den 31. juli 2019, vil få sin medalje overrakt af FUE ved det pågældende arrangement. FUE får medaljerne indgraveret med medaljemodtagerens navn, samt årstal for afslutning af uddannelsen.