Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

uddannelsesbevis-header

Uddannelsesregler

Regler for uddannelsen fremgår af Undervisningsministeriets bekendtgørelse for ernæringsassistentuddannelsen samt tilhørende uddannelsesordning for ernæringsassistentuddannelsen.

I menu-oversigten findes link til diverse bekendtgørelser relateret til erhvervsuddannelsesområdet og ernæringsassistentuddannelsen.

Praktikmål:

Praktikmål PDF

Praktikmålene er delt op i 7 hovedområder.
Der er udarbejdet lister med arbejdsfunktioner for de 7 hovedområderhovedområder. Arbejdsfunktionerne tjener som inspiration for det enkelte køkken, og kan bruges som dialogværktøj i forbindelse med planlægning og evaluering af elevens uddannelse.
Arbejdsfunktionerne omfatter ikke nødvendigvis alle de funktioner, der findes i det enkelte køkken. Hvis nogle arbejdsfunktioner ikke er relevante i det enkelte køkken ændres de og erstattes af de arbejdsfunktioner, der er relevante. Se Ernæringsassistentbogen for oversigt over arbejdsfunktionerne.

Praktikmål og arbejdsfunktioner

Overgangsordninger

Læs om overgangsordninger.

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.

Vidste du at?

En kort introduktion

Fagligt Udvalg består af repræsentanter for både arbejdsgivere og arbejdstagere.

Læs mere