Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

ansoege-header

Koncerngodkendelse og praktikvejledning

Det er muligt for kommuner, regioner og statslige arbejdspladser at erhverve en koncerngodkendelse, som omfatter alle en koncerns køkkener. Det betyder, at fx kommuner kan søge om en samlet godkendelse for alle køkkenenheder i kommunen, som dermed ikke behøver at blive godkendt som selvstændige praktiksteder.

Ved en koncerngodkendelse forpligter den godkendte instans sig til at opfylde det faglige udvalgs bestemmelser og vejledninger om oplæringen af eleven i praktikken. Koncernen står således samlet inde for, at elevernes vilkår i praktikken er i overensstemmelse med de fastsatte bestemmelser og vilkår, som også gælder for de private praktiksteder.

Retningslinjer for godkendelse

Det faglige udvalg har fastsat nogle generelle retningslinjer for koncerngodkendelse for ernæringsassistentelever.

Ansøgningsskema

Ansøgningsskema for koncerngodkendelse for ernæringsassistentelever.

Vejledning til ansøgningsskema

Vejledningen til ansøgningsskemaet danner grundlag for det faglige udvalgs koncerngodkendelse til at oplære ernæringsassistentelever.

Inspiration for praktikansvarlige

AMU-uddannelse for praktikansvarlige, Praktikvejledning af ernæringsassistenter kursus 40423

På hjemmesiden TRÆNERGUIDE findes vejledning til det gode praktikforløb.

Ministeriet har udgivet publikationen Den gode praktikplads - fuldførelse, fastholdelse og frafald i erhvervsuddannelserne.

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.

Vidste du at?

FAKTA - ARK

Er målrettet, kortfattet information om uddannelsen og det at have en ernæringsassistenelev - til brug for det praktikpladsopsøgende arbejde.

Læs mere