Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

ansaette-en-elev-header

Ernæringsassistentbogen

Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen har udarbejdet Ernæringsassistentbogen til brug i praktiktiden for ernæringsassistentelever samt praktiksteder. Formålet med Ernæringsassistentbogen er at støtte eleven gennem praktikdelen af uddannelsen, samt hjælpe eleven til at følge med i, at denne kommer hele praktikuddannelsen igennem på praktikstedet. Praktikstedet kan ligeledes anvende Ernæringsassistentbogen som rettesnor for tilrettelæggelsen af praktikperioderne.

Til hvert af de 7 hovedområders praktikmål er der foreslået 2-3 øvelser. Der er progression i øvelsernes kompleksitet og sværhedsgrad. Derfor anbefales det, at eleven arbejder med de øvelser, der passer til elevens faglige udvikling og det sted i uddannelsen, hvor eleven befinder sig.

Bemærk, at der er to versioner af Ernæringsassistentbogen - gældende for elever med uddannelsesstart hhv. FØR og EFTER 1. august 2018.

ERNÆRINGSASSISTENTBOG 2018 - gældende for elever med uddannelsesstart EFTER 1. august 2018 (hvor trin 1 blev nedlagt)

- Inklusiv alle bilag, opgaver/særlige opgaver, link til e-skemaer m.v. (nedenstående opgave-link er således kun gældende for den anden version af Ernærignsassistentbogen).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ERNÆRINGSASSISTENTBOGEN - gældende for elever med uddannelsesstart FØR 1. august 2018

- Inklusiv link til udfyldning af diverse e-skemaer, samt link til praktikmål i uddannelsesplanen.

Ernæringsassistentbogen indeholder en række opgaver, der skal medvirke til, at eleven og praktikværten arbejder med opgaver, der afspejler virkeligheden fra praktikstedet.

Der er en særlig opgave til emneugen i 3. praktikforløb med titlen Innovation i dit køkken. Innovationsopgaven er en rigtig god mulighed for eleven til at fordybe sig i et emne, udvikle et felt eller øve sig på svendeprøven.

Der er også en særlig opgave til elever på talentsporet.

OPGAVER (pdf)

OPGAVE INNOVATION I DIT KØKKEN (pdf) - til emneuge i 3. praktikforløb.

OPGAVE TIL TALENTSPOR (pdf) - til 2./3. praktikforløb.