Tjek på håndværk og sund mad
SKOLEVEJLEDNING (Gældende ved uddannelsesstart fra og med 1. aug. 2020)
CENSORVEJLEDNING (Gældende ved uddannelsesstart fra og med 1. aug. 2020)
BEKENDTGØRELSE for Ernæringsassistentuddannelsen (Gældende ved uddannelsesstart fra og med 1. aug. 2020)
ELEKTRONISK OPRETTELSE AF SVENDEPRØVE skal ske via skolens login til FUE-hjemmesiden
ANMODNING OM RÅVAREKURVE - skal ske ved henvendelse til FUE på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
PRÆSTATIONSKRITERIE-SKEMA (PDF) (gældende fra 1. aug. 2020)
BEKENDTGØRELSE for Ernæringsassistentuddannelsen
UDDANNELSESORDNING for Ernæringsassistentuddannelsen
FAQ - ofte stillede spørgsmål/svar til det nye svendeprøvekoncept (ajourført 14. januar 2021)
BEKENDTGØRELSE for Ernæringsassistentuddannelsen
UDDANNELSESORDNING for Ernæringsassistentuddannelsen
ØVRIGE MATERIALER HENTES NEDENSTÅENDE UNDER "FØR 1. AUGUST 2018"
ELEKTRONISK OPRETTELSE AF SVENDEPRØVE OG TILDELING AF CASES - skal ske via skolens loginkode til FUE-hjemmesiden
VALGFRI EMNER (2018 - 2020)
BEKENDTGØRELSE for Ernæringsassistentuddannelsen
UDDANNELSESORDNING for Ernæringsassistentuddannelsen
Skema med PRÆSTATIONSKRITERIER
TILRETTELÆGNING AF SVENDEPRØVEN
TILRETTELÆGNING AF DEN PRAKTISKE PRØVE - fælles opstart
FUE anbefaler IKKE, at den praktiske svendeprøve tilrettelægges med et lille rul.
Se ministeriets kriterier for tilrettelægning med et lille rul.
-------------------------------------------------
ELEKTRONISK OPRETTELSE AF SVENDEPRØVE OG TILDELING AF CASES - via skolens loginkode til FUE-hjemmesiden
Hér finder du en oversigt over vores forskellige skemaer og blanketter.
Oversigt over links til hjemmesider, der har relation til ernæringsassistentuddannelsen.
Oversigt med svar på ofte stillede spørgsmål, der omhandler uddannelsen, praktik, løn og meget andet.