Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

Grundforløbsprøven - ernæringsassistent

Der er 25 skoler, som udbyder ernæringsassistent-grundforløbet, og der er derfor brug for, at alle elever i hele landet behandles og bedømmes på lige vilkår til grundforløbsprøven. Derfor er fælles retningslinjer for grundforløbsprøven og opgaven vigtig. 

Grundforløbsprøvens fælles standardramme og fælles opgaveskabelon er, efter aftale med Skolenetværket, uploadet her på FUE's hjemmeside.

(Word-skabeloner kan, hvis der er behov herfor, rekvireres fra Skolenetværket: Lars Mølgaard, SDE Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

GF-FÆLLES STANDARDRAMME (evalueret og præciseret efterår 2019)

GF-OPGAVESKABELON (evalueret og præciseret efterår 2019)

 

Anvendelse af GF-skabelonerne

Skolerne skal anvende GF-prøvedokumenterne til alle skolens GF-prøver.

Skolen udformer opgavematerialet til GF-prøven i egen skabelon – det skal sikres, at de angivne elementer fra den fælles opgaveskabelon er indeholdt.

 

GF-opgaven sendes til FUE til orientering senest 1 måned efter afholdelse til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bemærk, at det alene er til orientering af fagligt udvalg jvf. erhvervsuddannelsesloven – FUE skal således ikke sagsbehandle/godkende det fremsendte materiale.

FUE vil kvittere for modtagelsen af GF-opgaven i en mail.

Evaluering - Skolenetværket og fagligt udvalg evaluerer en gang om året erfaringerne med anvendelsen af den fælles GF-ramme og -opgave.

 

 

 

 

 

FUE - Sekretariat

Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen