Tjek på håndværk og sund mad
Regler for uddannelsen fremgår af Undervisningsministeriets bekendtgørelse for ernæringsassistentuddannelsen samt tilhørende uddannelsesordning for ernæringsassistentuddannelsen.
I menu-oversigten findes link til diverse bekendtgørelser relateret til erhvervsuddannelsesområdet og ernæringsassistentuddannelsen.
Praktikmålene er delt op i 7 hovedområder.
Der er udarbejdet lister med arbejdsfunktioner for de 7 hovedområderhovedområder. Arbejdsfunktionerne tjener som inspiration for det enkelte køkken, og kan bruges som dialogværktøj i forbindelse med planlægning og evaluering af elevens uddannelse.
Arbejdsfunktionerne omfatter ikke nødvendigvis alle de funktioner, der findes i det enkelte køkken. Hvis nogle arbejdsfunktioner ikke er relevante i det enkelte køkken ændres de og erstattes af de arbejdsfunktioner, der er relevante. Se Ernæringsassistentbogen for oversigt over arbejdsfunktionerne.
Praktikmål og arbejdsfunktioner
Læs om overgangsordninger.
Hér finder du en oversigt over vores forskellige skemaer og blanketter.
Oversigt over links til hjemmesider, der har relation til ernæringsassistentuddannelsen.
Oversigt med svar på ofte stillede spørgsmål, der omhandler uddannelsen, praktik, løn og meget andet.