Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

ansaette-en-elev-header

Ernæringshjælper

Varighed: Hovedforløb 1 år + grundforløb op til 1 år.

Dit arbejde som ernæringshjælper vil bestå i at tilberede den gode hverdagsmad, foretage varemodtagelse og rutinemæssige kontroller for at sikre fødevaresikkerheden.


Uddannelsen er rettet mod den praktiske hverdag i et køkken, hvor du som ernæringshjælper arbejder med gode råvarer og tilberedningsmetoder til optimalt velsmagende mad og måltider. Du arbejder med bæredygtighed, minimering af madspild, effektiv udnyttelse af råvarer, energi, vand og el.

Du lærer at sikre fødevaresikkerheden gennem hele processen, fra varerne kommer ind til den færdige mad leveres fra køkkenet. Du vil også lære at samarbejde, da arbejdet i køkkenet i høj grad er et teamarbejde.

Løn & SU

Hvis du er over 18 år, kan du søge om Statens Uddannelsesstøtte, SU, som du kan få, mens du er på grundforløbet. Resten af uddannelsestiden får du løn, så snart du har en uddannelsesaftale med et praktiksted.

Vælger du at starte med praktik, har du jo en uddannelsesaftale gennem hele uddannelsen, og så får du også løn under hele forløbet.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.