Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

ernaering-header

Ernæringsassistentuddannelsen

 

Se FUE's kampagnevideoer og kampagnesite "Gør en forskel med mad, bliv ernæringsassistent", lanceret i januar 2020. I videoerne ser du ernæringsassistent Line inspirere en ung influencer i sit køkken til at lave veltillavet god og sund mad. På kampagnesitet er der ajourførte informationer om uddannelsen og dens muligheder. Gå til kampagnesite 

Kost- og Ernæringsforbundets 5 videoer (sept. 2018), der portrætterer forskellige ernæringsassistenter, som med egne ord fortæller, hvorfor de har valgt at tage uddannelsen.

Ernæringsassistent - Det fede ved mit fag og Mit bedste trick

Her kan du læse om uddannelsen

 

Løn & SU

Hvis du er over 18 år, kan du søge om Statens Uddannelsesstøtte, SU, som du kan få, mens du er på grundforløbet. Resten af uddannelsestiden får du løn, så snart du har en uddannelsesaftale med et praktiksted.

Vælger du at starte med praktik, har du jo en uddannelsesaftale gennem hele uddannelsen, og så får du også løn under hele forløbet.

Læs mere

 

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.

Vidste du at?

FAKTA - ARK

Er målrettet, kortfattet information om uddannelsen og det at have en ernæringsassistenelev - til brug for det praktikpladsopsøgende arbejde.

Læs mere

Vidste du at?

ERNÆRINGSASSISTENBOGEN bruges af praktikstedets og eleven i praktikforløbet. Bogen indeholder informaion og øvelser, som bidrager til et optimalt uddannelsesforbløb.

Læs mere

FUE - Sekretariat

Fagligt Udvalg for Ernæringsassistentuddannelsen