Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

Tjek håndværk og sund mad

Tjek håndværk og sund mad

Tjek håndværk og sund mad

 
ErnæringsassistentSe VIDEO med ernæringsassistenter og elever, som med egne ord fortæller, hvorfor de har valgt at tage uddannelsen, og hvad de arbejder med. (Klik på ”Læs mere”)

Ernæringsassistenter tilbereder sund, ernæringsrigtig og velsmagende mad i forskellige institutionskøkkener, på plejehjem, hospitaler, kantiner m.v.
På uddannelsen lærer man blandt andet om tilberedningsmetoder, sensorik, køkkenhygiejne, tilrettelægning af produktionsgangen, bæredygtighed, miljø m.m.
Ernæringsassistentuddannelsen
Læs mere
 
Praktikstedet - en vigtig medspiller Bliv godkendt som praktiksted og vær med til at uddanne dygtige ernæringsassistenter.

Selvstændige virksomheder kan blive godkendt som praktiksted.

Koncerner inden for kommuner, regioner og statslige arbejdspladser kan få en koncerngodkendelse, der omfatter alle koncernens køkkener, som har ernæringsassistentelever i praktik.
Praktiksteder
Læs mere
 
18 skoler uddanner ernæringsassistenter Skolerne er en af aktørerne i det vigtige samspil i trekløveret bestående af skole, praktiksted og elev.

Dialog og planlægning disse tre parter imellem medvirker til at give eleven optimale forudsætninger for at få et godt uddannelsesforløb.Skoler
Læs mere
 
LUU - en vigtig aktør De lokale uddannelsesudvalg fungerer som det faglige udvalgs forlængede arm i samarbejdet med skolerne og praktikstederne.

De lokale uddannelsesudvalg består af repræsentanter for de organisationer, der sidder i Fagligt Udvalg.

Læs her om LUU’s rolle og samspillet med praktiksteder, skoler og udvalget.
Lokale uddannelsesudvalg
Læs mere