Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

ansoege-header

Ansøgning om koncerngodkendelse som praktiksted for ernæringsassistentelever
  1. 1. Oplysninger om virksomheden
  2. Navn på kommune/region/statslig arbejdsplads
    Ugyldig indtastning
  3. Adresse
    Ugyldig indtastning
  4. Postnr./by
    Ugyldig indtastning
  5. EAN-nr.
    Ugyldig indtastning
  6. CVR nr.
    Ugyldig indtastning
  7. P. numre for koncernens produktionsenheder, der som minimum har 20-40 dag- og/eller døgnforplejninger pr. dag:
    P-numre angives adskilt af et komma
    Ugyldig indtastning
  8. E-mail
    Ugyldig indtastning
  9. Tlf.
    Ugyldig indtastning
  10. WEB-adresse
    Ugyldig indtastning
  11. Kontaktperson
    Ugyldig indtastning
  12. 2. Forventet antal elever om året
  13. Der må ansættes 1 elev om året pr. fuldtidsansat faglært i koncernens køkkener.
  14. Koncernens køkkener forventer samlet at kunne ansætte x elever om året
    Ugyldig indtastning
  15. 3. Personale i koncernens køkkener
  16. Skriv antal Fagligt uddannede
    Ugyldig indtastning
  17. Skriv antal ikke Fagligt uddannede
    Ugyldig indtastning
  18. Hvilken uddannelse har de ansvarlige for den praktiske oplæring?
    Ugyldig indtastning
  19. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  20. 4. Beskrivelse af koncernens køkkentyper, serverings- og produktionsform
  21. Køkkentype:
    Ugyldig indtastning
  22. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  23. Serveringsform:
    Ugyldig indtastning
  24. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  25. Produktionsform
    Ugyldig indtastning
  26. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  27. 5. Marker nedenstående, i hvilke af de 7 hovedområder koncernens køkkener kan oplære eleven i praktikmål
  28. Vælg Hovedområde(r)
    Ugyldig indtastning
  29. Eksempler på arbejdsfunktioner:
    1. Varemodtagelse: Ordrekontrol og råvaremodtagelse Kvalitetsvurdering af råvarerne
    2. Produktion og tilberedningsmetodik: Varme retter, Smørrebrød, Lune retter, Tilrettelæggelse af arbejdet
    3. Anretning og servering: Anretning, Værtskab
    4. Ernæring og diætetik: Køkkenets måltidstilbud, Diæter, Kostformer, Næringsberegning
    5. Hygiejne og egenkontrol: Personlig hygiejne, Anvende egenkontrol, Rengøring og desinfektion
    6. Organisation og arbejdsmiljø: Maskiner og sikkerhed, Tværfagligt samarbejde, Kemi i køkkenet
    7. Planlægning, indkøb, miljø og madspild: Menuplanlægning, Indkøbsprocedurer, Personaleplanlægning, IT-anvendelse
  30. Ved underskriften bekræftes følgende:
    - At koncernens køkkener gennemfører uddannelsen i henhold til:
    - Gældende Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til ernæringsassistent
    - Gældende ”Lov om erhvervsuddannelser”
    - ”Retningslinjer for koncerngodkendelse – ernæringsassistentelever/ernæringshjælperelever”
    - Uddannelsens praktikmål
    - At oplæring af eleverne sker inden for de arbejdsområder og med de praktikmål, som er oplyst ved godkendelse,
    - At oplæringen varetages af en eller flere oplæringsansvarlige, som er kostfagligt uddannet,
    - At den/de oplæringsansvarlige er til stede i elevernes arbejdstid i et sådant omfang, at eleverne når målene for uddannelsen, og uddannes fagligt forsvarligt
    - At koncernen retter henvendelse til erhvervsskolen eller det faglige udvalg, hvis oplæring ikke kan finde sted i henhold til de givne oplysninger i forbindelse med godkendelsen.
  31. Undertegnede bekræfter herved ansøgningens rigtighed og giver samtidig fagligt udvalg tilladelse til at meddele erhvervsskoler/husholdningsskoler udvalgets afgørelse
  32. Dato
    Ugyldig indtastning
  33. Upload underskrift for koncernens ansvarlige leder som billedfil

    (eller print og underskriv)

    Ugyldig indtastning

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.

Vidste du at?

FAKTA - ARK

Er målrettet, kortfattet information om uddannelsen og det at have en ernæringsassistenelev - til brug for det praktikpladsopsøgende arbejde.

Læs mere