Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

ansoege-header

Ansøgning om godkendelse som praktiksted for ernæringsassistentelever
  1. 1. Oplysninger om virksomheden
  2. Virksomhedens navn
    Ugyldig indtastning
  3. Adresse
    Ugyldig indtastning
  4. Postnr./by
    Ugyldig indtastning
  5. Tlf. nr.
    Ugyldig indtastning
  6. E-mail
    Ugyldig indtastning
  7. CVR nr.
    Ugyldig indtastning
  8. P. nr.
    Ugyldig indtastning
  9. WEB-adresse
    Ugyldig indtastning
  10. Kontaktperson
    Ugyldig indtastning
  11. EAN-nr.
    Ugyldig indtastning
  12. 1A. Der må ansættes 1 elev om året pr fuldtidsansat faguddannet i virksomheden
  13. Jeg søger:
    Ugyldig indtastning
  14. Antal elever til ansættelse hvert år:
    Ugyldig indtastning
  15. Antal elever til ansættelse hvert andet år:
    Ugyldig indtastning
  16. 2.Personale i køkkenet
  17. Skriv antal Fagligt uddannede
    Ugyldig indtastning
  18. Skriv antal ikke Fagligt uddannede
    Ugyldig indtastning
  19. Hvilken uddannelse har den/de ansvarlige for den praktiske oplæring?
    Ugyldig indtastning
  20. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  21. Pågældende er ansat på
    Ugyldig indtastning
  22. Hvis deltid, angiv timer pr. uge
    Ugyldig indtastning
  23. 3. Andre elever
  24. Hvilke andre elever er under faglig oplæring i køkkenet?
    Ugyldig indtastning
  25. Ved valg af andre, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  26. 4. Beskrivelse af køkkenet m.v.
  27. Virksomhedstype:
    Ugyldig indtastning
  28. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  29. Serveringsform:
    Ugyldig indtastning
  30. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  31. Produktionsform
    Ugyldig indtastning
  32. Ved valg af andet, beskriv nærmere
    Ugyldig indtastning
  33. 4A. Daglige portioner mad
  34. Antallet af bespiste (kunder, gæster, patienter, beboere)
    Ugyldig indtastning
  35. Varm produktion, antal portioner (hovedretter, lune retter m.m.)
    Ugyldig indtastning
  36. Kold produktion, antal portioner (smørrebrød, platter m.m. )
    Ugyldig indtastning
  37. Anden produktion ( beskriv) ( fx bagning, desserter, diæter)
    Ugyldig indtastning
  38. 5. Køkkenet kan oplære eleven i praktikmål, inden for følgende 7 hovedområder
  39. Vælg Hovedområde(r)
    Ugyldig indtastning
  40. Eksempler på arbejdsfunktioner:
    1.Varemodtagelse: Ordrekontrol og råvaremodtagelse Kvalitetsvurdering af råvarerne
    2.Produktion og tilberedningsmetodik: Varme retter, Smørrebrød, Lune retter, Tilrettelæggelse af arbejdet
    3.Anretning og servering: Anretning, Værtskab
    4.Ernæring og diætetik: Køkkenets måltidstilbud, Diæter, Kostformer, Næringsberegning
    5.Hygiejne og egenkontrol: Personlig hygiejne, Anvende egenkontrol, Rengøring og desinfektion
    6.Organisation og arbejdsmiljø: Maskiner og sikkerhed, Tværfagligt samarbejde, Kemi i køkkenet
    7.Planlægning, indkøb, miljø og madspild: Menuplanlægning, Indkøbsprocedurer, Personaleplanlægning, IT-anvendelse
  41. Beskriv hvis der er arbejdsfunktioner I ikke kan oplære eleven i inden for valgte hovedområde:
    Ugyldig indtastning
  42. 6. Ansøger/Kontaktperson (hvis ansøgeren er en anden end virksomheden)
  43. Navn
    Ugyldig indtastning
  44. Adresse
    Ugyldig indtastning
  45. Postnr./by
    Ugyldig indtastning
  46. Tlf.
    Ugyldig indtastning
  47. Ved underskriften bekræftes følgende:
    - At køkkenet gennemfører uddannelsen i henhold til gældende Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til ernæringsassistent, uddannelsens praktikmål og gældende ”Lov om erhvervsuddannelser”
    - At oplæring af eleverne sker inden for de arbejdsområder og med de praktikmål, som er oplyst ved godkendelse
    - At oplæringen varetages af en eller flere oplæringsansvarlige, som er kostfagligt uddannet
    - At den/de oplæringsansvarlige er til stede i elevernes arbejdstid i et sådant omfang, at eleverne når målene for uddannelsen og uddannes fagligt forsvarligt
    - At køkkenet retter henvendelse til erhvervsskolen eller det faglige udvalg, hvis oplæring ikke kan finde sted i henhold til de givne oplysninger i forbindelse med godkendelsen
  48. Undertegnede bekræfter herved ansøgningens rigtighed og giver samtidig fagligt udvalg tilladelse til at meddele erhvervsskoler/husholdningsskoler udvalgets afgørelse
  49. Dato
    Ugyldig indtastning
  50. Upload underskrift for virksomhedens ansvarlige leder som billedfil

    (eller print og underskriv)

    Ugyldig indtastning

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.

Vidste du at?

FAKTA - ARK

Er målrettet, kortfattet information om uddannelsen og det at have en ernæringsassistenelev - til brug for det praktikpladsopsøgende arbejde.

Læs mere