Resultater fundet
Resultater fundet

icon-mobile-1icon-mobile-2icon-mobile-3

Tjek håndværk og sund mad

ansoege-header

Praktikerklæring ERNÆRINGSASSISTENT - fra virksomhed til skole og elev
  1. Praktikerklæringen er et dialogværktøj mellem elev, erhvervsskole og praktikvirksomhed. Denne erklæring vedrører de praktikperioder, der er placeret imellem skoleperioderne. Der skal udfyldes en særlig skole- og virksomhedserklæring efter den afsluttende praktikperiode.

    OBS! Virksomheden sender den udfyldte praktikerklæring til SKOLEN
  2. Elevens navn
    Ugyldig indtastning
  3. CPR-Nr
    Ugyldig indtastning
  4. virksomhedens navn
    Ugyldig indtastning
  5. CVR-nr.
    Ugyldig indtastning
  6. Adresse
    Ugyldig indtastning
  7. Postnr./by
    Ugyldig indtastning
  8. Tlfnr.
    Ugyldig indtastning
  9. E-mail
    Ugyldig indtastning
  10. Erhvervsskolens navn
    Ugyldig indtastning
  11. Kontaktlærer
    Ugyldig indtastning
  12. Tlfnr.
    Ugyldig indtastning
  13. E-mail
    Ugyldig indtastning
  14. Praktikerklæring vedrører praktikperiode (sæt x)
    Ugyldig indtastning
  15. Uddannelsesår
    Ugyldig indtastning
  16. Eleven har gennemført praktikperiode (sæt x)
    Ugyldig indtastning
  17. Hvis ja, eleven har gennemført praktikperiode fra
    Ugyldig indtastning
  18. Eleven har gennemført praktikperiode til
    Ugyldig indtastning
  19. Eleven skal på hovedforløb (sæt x):
    Ugyldig indtastning
  20. Eleven er klar til at gå til prøve (sæt x)
    Ugyldig indtastning
  21. Hvis nej, angiv hvorfor:
    Ugyldig indtastning
  22. Eleven har i praktikperioden været beskæftiget med følgende arbejdsområder og funktioner (sæt x):
  23. Praktikmål
  24. Produktion og tilberedningsmetodik 2
  25. Eleven kan selvstændigt tilberede velsmagende og ernæringsrigtige måltider til køkkenets diæter og kostformer
    Ugyldig indtastning
  26. Eleven kan vurdere madens sensoriske kvalitet
    Ugyldig indtastning
  27. Eleven kan udarbejde, vurdere og tilpasse professionelle opskrifter til køkkenets produktionssystem
    Ugyldig indtastning
  28. Eleven kan aktivt indgå i kvalitetsudvikling i forhold til køkkenets produktion af mad og måltider
    Ugyldig indtastning
  29. Anretning og servering 2
  30. Eleven kan kreativt anrette og servere maden i forhold til målgruppens behov
    Ugyldig indtastning
  31. Eleven kan vurdere anretning og servering af det færdige måltid, sensorisk og ernæringsmæssigt i forhold til målgruppens behov, spisemiljø og køkkenets standard for måltidsservice
    Ugyldig indtastning
  32. Eleven kan selvstændigt informere køkkenets målgruppe om portionsstørrelser, energitæthed, anretningen på tallerken og måltidets sociale betydning
    Ugyldig indtastning
  33. Ernæring og diætetik 2
  34. Eleven kan selvstændigt tilberede velsmagende og ernæringsrigtige måltider til køkkenets diæter og kostformer
    Ugyldig indtastning
  35. Eleven kan udarbejde og vurdere dokumentation for energiindhold og –procentfordeling af måltider og drikkevarer ved hjælp af køkkenets kostberegningsprogram
    Ugyldig indtastning
  36. Eleven kan selvstændigt forklare og anvende specielle diætprodukter, der er relevante for køkkenets diæter
    Ugyldig indtastning
  37. Hygiejne og egenkontrol 2
  38. Eleven kan selvstændigt udarbejde og implementere risikoanalyse i forhold til arbejdsprocesser jf. gældende lovgivning
    Ugyldig indtastning
  39. Eleven kan aktivt indgå i kvalitetsudvikling af køkkenets egenkontrolprogram
    Ugyldig indtastning
  40. Organisation og arbejdsmiljø 2
  41. Eleven kan selvstændigt anvende og vejlede i brug af produktionsudstyr jf. gældende brugsanvisninger og sikkerhedsregler i køkkenet
    Ugyldig indtastning
  42. Eleven kan aktivt indgå i udvikling af køkkenets arbejdsmiljø
    Ugyldig indtastning
  43. Planlægning, indkøb, miljø og madspild 2
  44. Eleven kan selvstændigt menuplanlægge ud fra sensoriske, miljømæssige og økonomiske principper og køkkenets holdning til råvarer, halv- og helfabrikata
    Ugyldig indtastning
  45. Eleven kan selvstændigt udføre de praktiske funktioner ved kalkulation i køkkenet
    Ugyldig indtastning
  46. Eleven kan selvstændigt planlægge og gennemføre indkøb i forhold til køkkenets standarder for indkøb og indkøbsaftaler
    Ugyldig indtastning
  47. Eleven kan selvstændigt arbejdsplanlægge ud fra køkkenets principper
    Ugyldig indtastning
  48. Vurderer virksomheden, at eleven har særlige behov med hensyn til den efterfølgende skoleundervisning eller praktikuddannelse i virksomheden?
    Ugyldig indtastning
  49. Hvis ja, angiv hvori den supplerende undervisning / praktikuddannelse skal bestå
    Ugyldig indtastning
  50. Uddannelsesansvarlig i virksomheden
    Ugyldig indtastning
  51. Tlfnr.
    Ugyldig indtastning
  52. E-mail
    Ugyldig indtastning
  53. Dato
    Ugyldig indtastning
  54. Upload underskrift for uddannelsesansvarlig i virksomheden som billedfil

    (eller print og underskriv)

    Ugyldig indtastning

Kontakt os

Kontakt FUE på mail fue@sevu.dk eller
på tlf. 38178299.

Vidste du at?

FAKTA - ARK

Er målrettet, kortfattet information om uddannelsen og det at have en ernæringsassistenelev - til brug for det praktikpladsopsøgende arbejde.

Læs mere